Vores første blogindlæg og historien bag vores unikke håndlavede produkter

 Dea og Darija på Café Paludan- i gang med første blogindlæg :)

Dea og Darija på Café Paludan- i gang med første blogindlæg :)

 

Her kommer vores første blogindlæg, som er skrevet på Café Paludan! Og det, at skrive blogindlægs, er en udfordring for os, som vi glæder os til at arbejde med.
Formålet med bloggen er, at I kan lære os kende, få en indsigt i vores hverdag og få et kendskab til vores unikke håndlavede produkter.

Vi er en lille virksomhed, som består to unge kvinder. Hele webshoppen har vi selv bygget fra bunden af og alt er lavet enten hjemme fra sofaen, spisebordet og diverse Københavnske cafeér. Det har cirka taget 1 års tid inden vi kunne gå i luften med webshoppen, da vi begge gerne vil sætte vores personlige præg på alt hvad du som kunde ser og oplever, når du bevæger dig gennem vores lille univers. Vi går meget op i detaljer og vil ikke miste det personlige touch, så derfor tager vi selv billeder af vores produkter, skriver produktbeskrivelser og lageret gemmer sig hjemme i vores stuer.

Produkterne som du kan købe hos os er enten produceret af kvinder rundt omkring i verden eller af os selv. For eksempel er det Darija som hækler alt fra rangler til hårbånd og Dea, som syer ammetørklæder og derudover arbejder på en ny og spændende kollektion af savlesmækkere, suttesnore, nusseklude og meget mere.
Desuden har vi lige nu garagepunge, som er håndlavet af Mary fra Alexandria i USA og vente t-shirts, håndlavet af Ralu fra Hongkong.  

Derudover har en af vores krav til produkterne været, at selvom det er håndlavet og unikt, skal det være en fair pris, så alle kan være med uanset om de leder efter en gave til den nyfødte eller mangler noget ventetøj med lidt kant. Udvalget vil variere ofte, da vi ikke går efter masseproduktion, men som nævnt før, skal du kunne finde et unikt produkt og derfor kan du heller ikke regne med, at købe den samme suttesnor i nøjagtig samme farve, mønster eller materiale mere end en gang. Så i stedet for at gå ind i den første og bedste butik for at købe tilbehør til dig og dit barn, så tag først et kig på vores skønne webshop og find noget som ikke er hver kvindes eje

Derfor vil vi sætte stor pris på, at du deler dine erfaringer med os når du handler hos os, så vi kan forbedre vores produkter eller bare høre din hel personlige oplevelse. Det kan være alt fra din oplevelse på vores webshop, modtagelsen af din vare og selve brugen af produktet.

Vi ser frem til at du deler dine oplevelser, gerne på instagram eller giver os ris eller ros på facebook :)